Kanalens Kvarter 38, 2620 Albertslund

keramik@isabelmir.dk

Handelsbetingelser

 -BnHandelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Isabel Mir, Ceramic by Hand
Organisationsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
CVR: 27712665
Adresse: Thyvej 2B, st. tv., 2720 Vanløse
E-mail: keramik@isabelmir.dk
Telefonnummer: +45 53 29 60 05
Etableringsår: 01-11-2018

Betaling

Du kan betale med MobilePay til telefonnummeret på betalingsoversigten. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs på e-mærkets hjemmeside hvorfor

Levering

Der er ingen leveringsomkostninger på kurser. Keramiske produkter afhentes på værkstedsadressen.

Fortrydelse og tilbagebetaling af kurser

For kurser gælder reglerne fra FOF. Læs vilkårene hos FOF. Alle kurser købt igennem FOF skal også afmeldes via FOF. For kurser købt direkte på hjemmesiden isabelmir.dk afmeldes kurser på telefon +45 53 29 60 08.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) for fysiske, keramiske varer

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Isabel Mir, Ceramic by Hand

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved:

keramik@isabelmir.dk, +45 53 29 60 05

 

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering af fysiske, keramiske varer

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder keramiske produkter, der skal leveres på værkstedet pga høj risiko for beskadigelse.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Du kan ikke fortryde et kursus du allerede har deltaget i eller som du ikke er dukket op til, hvor du ikke i forevejen har gjort brug af din fortrydelsesret. Du kan altid afmelde et kursus men penge refunderes igennem FOF og kun hvis FOF’s vilkår er overholdtLæs vilkårene hos FOF

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet for fysiske keramiske varer

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som tilbydes), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor meddelelse af din beslutning om at fortryde denne aftale er modtaget. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil varen er returneret og modtaget, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen leveres til:

Isabel Mir, Kanalens Kvarter 38, 2620 Albertslund

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på https://isabelmir.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen leveres til: Isabel Mir, Kanalens Kvarter 38, 2620 Albertslund
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Medsend gerne et billede.